Skip to main content

Telefoonhoesje: Dan is er nog de bumper, een dik hoesje dat alleen over de zijkanten van de smartphone heen zit. Hierdoor zie je de vorm en kleur van de smartphone zelf nog goed. De voor- en achterkant worden ook beschermd, omdat de bumper iets dikker is. Als je smartphone op een oppervlak terecht komt dat niet plat is, dan is de kans op schade met een bumper wel groter.

Telefoonhoesje

Telefoonhoesje

De bumper is perfect als iphone 12 hoesje. Je telefoon is nog goed te gebruiken met een bumper. Het voelt natuurlijk aan en ligt fijn in de hand. Vaak zijn bumpers gemaakt van rubber, waardoor je een goede grip op de telefoon blijft houden.

Naast een telefoonhoesje is er ook een airpods case. Deze case beschermt de AirPods als je ze niet gebruikt. Daarnaast worden de AirPods ook opgeladen in de airpods case. Je legt deze case op een Qi-oplaadmat. Op de airpods case zit een lampje dat aangeeft dat de AirPods worden opgeladen. Naast de oplaadmat kun je de AirPods ook opladen met behulp van een Lightning-connector. Dit is een draadloze oplaadcase die gebruikt kan worden voor alle soorten AirPods.

Close Menu